2021. október 3., Assisi Szent Ferenc főünnepe

A templombúcsú alkalmából szokásos Nagy Agapét idén a plébánián tartjuk. Szeretettel várunk mindenkit a szentmise után!

Szeretnénk Assisi Szent Ferenc, a szegények pártfogója ünnepe alkalmából megújítani tartósélelmiszer-gyűjtésünket: szívesen fogadunk például tésztát, rizst, lisztet, cukrot, olajat, konzerveket irodaidőben vagy a szentmisék után, az irodában. Sokan kérnek tőlünk segítséget, de csak annyit tudunk adni, amennyit a közösség nagylelkűsége megenged. Köszönjük előre is, Isten fizesse meg!

Vasárnapig várjuk szeretettel új ministránsok jelentkezését a ministránsvezetőknél; valamint bérmálási felkészítésre és jegyesoktatásra az irodában. A tervezett hittanórák időpontjai olvashatóak a plébánián és a templomban elérhető szórólapokon, valamint a honlapunkon is. Bátorítunk mindenkit a korosztályának, érdeklődésének megfelelő csoporthoz való csatlakozásra!

Október 9-én, szombaton este 7 órától a Miatyánk Hete Fesztivál estje kezdődik, Az ember olvas címmel, Borbély Mihály és Szőke Szabolcs zenészek, valamint Formanek Csaba színész-rendező közreműködésével. Bővebb információ a honlapon és a szórólapokon. Korlátozott számban fogadhatunk vendégeket, ezért kérjük, hogy 2021. október 6-ig ki-ki jelezze részvételi szándékát a következő emailcímen: szentferenc.regisztracio@gmail.com! Értesítést mindenkinek küldünk!

Október 10-én, vasárnap a délelőtti szentmisét Horváth Zoltán terézvárosi esperes-plébános atya celebrálja, amelyben ünnepélyesen beiktatja új plébánosunkat.

Előre hirdetjük, hogy a kicsik őszi hittanos hétvégéje október 22. és 24., a nagykamaszoké november 12. és 14. között kerül megtartásra. A részletek a szórólapokon olvashatóak, illetve megküldjük az érintetteknek emailben is.