Csoportjaink

Plébániánk alábbi, iskolaidőben rendszeresen találkozó csoportjaihoz a vezetők megkeresésével lehet csatlakozni az év során; jegyesoktatásra a meghirdetett időszakban lehet jelentkezni, az irodában.

Baba-mama klub

Kimozdulás a sokszor megterhelő hétköznapokból. Játék, mondókák a babáknak, beszélgetés az anyukáknak, iskolaidőben heti egy délelőtt.
Vezető: Horváth-Szabó Kata

Óvodások, kisiskolások

Játék, ének és egy kis hittan a kicsiknek, heti fél órában.
Vezető: Welker Ágnes

Szent Ferenc barátai

3–5. osztályosoknak heti találkozási lehetőség, játék és hittanulás. A csoportban történik az elsőáldozásra és -gyónásra való felkészülés is. Év közben hittanos hétvégék, nyáron tábor keretezi a programokat.
Vezető: Michele atya

Kamaszok

Hetente egyszer, általában szombat délelőttönként találkoznak a 12–18 évesek. Beszélgetések, éneklés, sport, szeretetszolgálat! A csoportban történik a bérmálásra való felkészülés is. Év közben hittanos hétvégék, nyáron tábor keretezi a programokat.
Vezető: Michele atya és Alessandro atya

Ministránsok

Ennél közelebb csak akkor lehetsz Krisztus szentmiseáldozatához, ha pap leszel! Fiúk és lányok találkoznak, vasárnap délelőttönként.
Vezető: Mudra Milán és Sasvári Cintia

Jegyesek

A házasságra történő felkészülés fontos része a jegyesoktatás, amely a párok által közösen megélt spiritualitásról és életvezetésről szól, az Egyház tanításának fényében.
Időpontjai (2022. ősz): október 14. és 28., november 11. és 18., december 2. és 16.
Vezető: Alessandro atya

Schola

Iskolaidőben havonta egyszer, a vasárnap délelőtti szentmiséken szolgálunk, egy további vasárnap délután pedig próbát tartunk. Gregorián és többszólamú énekek, az Egyház liturgiája szerint, nem (csak) profiknak!
Vezető: Simonkay Márton

Gitáros kórus

Iskolaidőben havonta egyszer, vasárnap délelőtt szolgálunk a szentmisén, egy másik vasárnap pedig próbálunk; kisiskolás kortól az egyetemistákig. Dicsérjük Istent énekszóval és különféle hangszereken!
Vezető: Simonkay Márton és Paulicsek Orsolya

Karitász

Lehetőségeink szerint segítjük a környék rászorulóit: főzéssel, gyűjtés szervezésével, szeretetcsomagokkal, személyes látogatással.
Vezető: Takács Andrásné

A jelenben él a hitünk

Iskolaidőben kéthetente, csütörtök esténként megpróbáljuk (újra) felfedezni hitünk alapjait, hogy mit jelent az életünkben Jézus Krisztus.
Időpontok (2022. ősz): október 6. és 20., november 3. és 17., december 1. és 15.
Vezető: Michele atya

Felnőtt hittan- és imacsoport

Hetente, illetve kéthetente találkozik a csoport, egy-egy témát átelmélkedve, -beszélgetve.
Vezető: Gál Edit

Életigekör

Havonta a Szentírás más és más mondatát próbáljuk életre váltani, majd ennek tapasztalatait minden hónapban megosztjuk egymással.
Vezető: Nyáry Zsuzsanna

Családok

Havonta egy vasárnapon találkozunk, hogy megosszuk örömeinket, nehézségeinket, és lelkiekben is épüljünk. Az alkalmakra gyerekvigyázást vállalunk!
Időpontok (2022. ősz): szeptember 18., október 16., november 13., december 11.
Vezető: Michele atya