2021. szeptember 26., évközi 26. vasárnap

Szeptember 29-én, szerdán lesz az elsőáldozók első hittanja: a haladóké fél 5-től, a kezdőké negyed 6-tól.

Október 1-jén, pénteken az atyák betegeket, időseket látogatnak, gyóntatással, áldoztatással; egyeztetésre jelentkezni az irodában lehet.

Október 2-án, szombaton az esti szentmise előtt, negyed 6-tól elsőszombati rózsafüzér a plébánián.

Október 3-án, vasárnap lesz a templombúcsú. A mise utáni Nagy Agapét idén a felújításra és a járványhelyzetre való tekintettel a plébánián tartjuk. Szívesen fogadjuk az otthon készített sós és édes finomságokat; ásványvizet a plébánia biztosít.

Vasárnapig várjuk szeretettel új ministránsok jelentkezését a ministránsvezetőknél; valamint bérmálási felkészítésre és jegyesoktatásra az irodában. A tervezett hittanórák időpontjai olvashatóak a plébánián és a templomban elérhető szórólapokon, valamint a honlapunkon is. Bátorítunk mindenkit a korosztályának, érdeklődésének megfelelő csoporthoz való csatlakozásra!

Október 9-én, szombaton este 7 órától a Miatyánk Hete Fesztivál estje kezdődik, Az ember olvas címmel, Borbély Mihály és Szőke Szabolcs zenészek, valamint Formanek Csaba színész-rendező közreműködésével. Bővebb információ a honlapon és a szórólapokon. Korlátozott számban fogadhatunk vendégeket, ezért kérjük, hogy 2021. október 6-ig ki-ki jelezze részvételi szándékát a következő emailcímen: szentferenc.regisztracio@gmail.com! Értesítést mindenkinek küldünk!

Előre hirdetjük, hogy a kicsik őszi hittanos hétvégéje október 22. és 24., a nagykamaszoké november 5. és 7. között kerül megtartásra.