2019. szeptember 22., évközi 25. vasárnap

Múlt héten indult, de még lehet csatlakozni a hétfőnként 19 órakor megrendezésre kerülő, tíz hetes Élet a Lélekben (Szentlélek)-szemináriumhoz, amely a személyes Isten-kapcsolat elmélyítésére, megújítására szolgál. Bővebb információ Gábor atyánál!

Szeptember 22-én, a vasárnap esti szentmise után a templomban Szabó Barbara és partnerei: Sárkány Júlia (szoprán) és Elekes Zsuzsa (orgona) koncertjét hallgathatjuk meg. Ezzel elindul megszokott őszi fesztiválunk, a Miatyánk Hete, melynek további programjai itt érhetőek el.

Szeptember 26-án, csütörtökön életigekör lesz fél 7-es kezdéssel.

Szeptember 27-én, pénteken este 7 órától Termékenységről, fogamzásszabályozásról tabuk nélkül. Előadás és beszélgetés a Creighton Módszerről és a NaPro Technológiáról címmel előadás lesz a plébánián. Bővebb információ és jelentkezés itt.

Szeptember 28-án, szombaton az esti szentmise után dr. Székely János szombathelyi megyéspüspök tart elmélkedést a plébánián a Kolping Család meghívására.

Nagy Agapé Hagyományainkhoz híven a október 6-án vasárnap, a templombúcsú napján rendezzük meg családi bográcsos ünnepünket.  Az eseményhez bográcsfőzésre Nyáry Zsuzsánál lehet jelentkezni emailben, vagy a vasárnap délelőtti szentmise után személyesen.
Javaslatokat, felajánlásokat szívesen fogadunk és technikai segítőkre is szükség lesz mind az előkészítés, mind pedig az eseményt követő takarítás-rendrakás idején (kb. 8-tól 13 óráig).