Párkapcsoló esték

2019 őszén a Párkapcsoló esték új, hatodik évada egy külső szervezésű, rendhagyó alkalommal indul.

A Creighton Módszer (CrMS) olyan termékenységtudatos cikluskövetési módszer, amely használható a várandósság elősegítésére és elkerülésére, valamint a női egészség nyomon követésére, megőrzésére. A CrMS teljesen személyre szabott, ezért alkalmazható szabályos és szabálytalan ciklusok esetében, szoptatás alatt, menopauza előtt, hormonális fogamzásgátlók alkalmazása után, vagy bármilyen más életállapotban.

A CrMS továbbá a NaProTechnológia® (NPT) elsődleges diagnosztikai eszköze. A NPT a helyreállító orvoslás egyik irányzata, mely a nő természetes ciklusával összhangban támogatja a természetes nemzőképességet, hatékony kezelést nyújt a meddőség és számos nőgyógyászati rendellenesség esetén. Először a probléma kiváltó okait tárja fel, majd célzott, személyre szabott kezeléssel igyekszik helyreállítani az egészséget.

A CrMS és a NPT teljes mértékben tiszteletben tartja a nők és a házaspárok méltóságát, így hatékony alternatívája az embrionális élet elpusztításával járó, és így a Katolikus Egyház tanításával ellenkező lombikprogramnak. A témához olvasnivalónak ezt az interjút és ezt a könyvet ajánljuk. Az előadás ingyenes, de regisztrációhoz kötött (a szentferenc.regisztracio@gmail.com emailcímre küldött levéllel lehet jelentkezni). Aki esetleg közvetlenül szeretne kapcsolatba kerülni az előadókkal, kérdése van, az alábbi emailcímeken érhetőek el: rassay.virag@gmail.com (Virág); fertilitycare.bea@gmail.com (Bea).

parkapcs_1810

Az előző, ötödik évad előadásai:

A család évében, 2014-ben indult péntek esti programot együtt és egyedül élők, egyszeri vendégek és „visszajárók” egyaránt látogatják. Házigazda-előadónk és alkalmi tanácsadónk dr. Kőrösi Beáta pszichopedagógus, mediátor, szupervizor. A plébánia (Bakáts tér 13.) belső hittantermében az iskolaév (legtöbbször) utolsó péntekein párkapcsolati témájú előadásokat hallgathatunk. Az egyes alkalmakon való részvétel ingyenes, de a helyek korlátozott száma miatt előzetes regisztráció szükséges. (A "rendes" havi előadások esetén részvételi szándékát, kérjük, jelezze a csaladeve2014@gmail.com e-mail címen!)

Naprakész oldal

Facebook Pagelike Widget

Videótár

YouTube-lejátszási lista itt.

További videók a plébánia facebook-oldalán, a ‘Párkapcsoló’ szóra keresve.