2023. szeptember 10., évközi 23. vasárnap

Szeptember 10-én, vasárnap, a délelőtti szentmise után a családok találkoznak a plébánián.

A templom nyitvatartása hétfőtől a következőképpen alakul: hétfőtől szombatig 8−12, valamint 16−19 óra között, vasárnap 9.30−11.30, valamint 16 és 19 óra között lesz nyitva. Ekkor látogatható a harmóniumkiállítás és az urnatemető is.

Szeptember 13-án, szerdán indulnak a gyerekek szerdai hittanjai. A gyermek és felnőtt csoportok időpontjai megtalálhatók a honlapon is.

Szeptember 16-án, szombaton az esti mise után, 19 órakor Bartl Erzsébet jótékonysági orgonakoncertje lesz. A beérkező adományokat az orgona felújítására fordítjuk.

Szeptember 17-én, vasárnap az esti mise után, 19 órakor templom- és orgonabemutató séta indul.

Előre hirdetjük, hogy szeptember 23-án, szombaton a Kolping Család szervezésében  Molnár Gál Béla diakónus, a kazincbarcikai Don Bosco Iskola igazgatója a cigánypasztorációról tart előadást. Az alkalom az előadó kérésére a szokásosnál korábban, 17 órakor kezdődik.

Szintén előre hirdetjük, hogy október 1-jén, vasárnap lesz a templombúcsú, ami után Nagy Agapé lesz a templom előtti téren. Főzésre, pakolásra és más feladatokra Nyáry Zsuzsannánál lehet jelentkezni – kérés esetén a plébánia tud bográcsot adni az étel elkészítéséhez.