2023. szeptember 3., évközi 22. vasárnap

Szeptember 3-án, vasárnap 10 órakor lesz a hittanos évet megkezdő Veni Sancte-szentmise. Utána agapé a plébánián, amelyre szívesen fogadunk enni- és innivalót. Az agapé alatt, 11 órakor templom és orgonabemutató indul a templomban.

Szeptember 6-án, szerdán, az esti mise után életigekör lesz.

A gyerekek szerdai hittanjai egy hét múlva, szeptember 13-án indulnak. Őket és a felnőtteket is biztatjuk arra, hogy csatlakozzanak az érdeklődésüknek és korosztályuknak megfelelő plébániai csoporthoz! A csoportok és időpontjaik megtalálhatók a honlapon is.

Jelentkezők esetén indul a beavató szentségekre – keresztségre, bérmálásra – felkészítő csoport is, ahová a hitüket keresőket és újrakezdőket várunk. Jelentkezés szeptember 30-ig Michele atyánál vagy az irodában. Jegyesoktatásra szeptember 24-ig, szintén az irodában lehet jelentkezni.

Folytatódik az önkéntes szeretetszolgálat: eddig havonta tíz, a plébánia területén lakó szegény családnak segítettünk. Családlátogatásra, élelmiszer adományozására, csomagolására Michele atyánál vagy az irodában lehet jelentkezni.

A plébániai iroda ősztől ismét a korábbi rend szerint keddenként is nyitva tart.

Ismét nyitva tartjuk a templomot a szertartásokon kívül is: szeptember 8-tól november elejéig mindennap 16 és 19 óra között nyitva lesz.

Előre hirdetjük, hogy szeptember 16-án, szombaton az esti mise után, 19 órakor Bartl Erzsébet jótékonysági orgonakoncertje lesz. A beérkező adományokat az orgona felújítására fordítjuk.