2021. október 31., évközi 31. vasárnap

Az érsekség ajánlása szerint, mások egészsége védelmében javasoljuk a szentmiséken maszk viselését.

Október 31. vasárnap virradóra óraátállítás lesz, egy órával többet aludhatunk.

Október 31-én, vasárnap és november 1-jén, hétfőn az urnatemető oratóriumi és karzati része 8−10, valamint 11−16 óra között látogatható, a Knézich utcai templomkerti ajtón át. A templomszint jelenleg zárva van, megközelítését a felújítás befejeztével tudjuk majd biztosítani.

November 1. hétfő, Mindenszentek parancsolt ünnep, így nálunk 10 és 18 órakor lesz szentmise, mindkét alkalommal az altemplomban. Az esti misét a szokott módon követi a halottak esti áhitat.

November 2. kedd Halottak napja, szentmise este 6-tól, a szokott módon, a plébánián.

November 5-én, a hónap első péntekén az atyák betegeket, időseket látogatnak, gyóntatással, áldoztatással; egyeztetésre jelentkezni az irodában lehet.

November 5-én, pénteken este 7 órától A Hétszer álmodott Világ címmel ingyenes est lesz az altemplomban. A teremtésről szóló mitikus elbeszéléseket Nacsinák Gergely András ortodox pap válogatta és olvassa, improvizatív zenei kíséretet a Misztrál Együttesből ismert Heinczinger Miklós szolgáltat. Várunk mindenkit szeretettel!

November 6-án, szombaton az esti mise előtt, negyed 6-tól elsőszombati rózsafüzér, a plébánián.

Két hét múlva, november 12. és 14. között lesz a nagykamaszok hittanos hétvégéje Pilismaróton, amelyre még a héten lehet jelentkezni!