2021. november 7., évközi 32. vasárnap

Az érsekség járványügyi rendelkezése szerint a templomokban és más zárt helyiségekben viseljünk maszkot és használjunk kézfertőtlenítőt! A szentmisén mellőzzük a kézfogást; az áldoztatás kézbe történik.

Szerda délelőttönként baba-mama klub indul a plébánián, várjuk szeretettel a kisbabákat és az anyukákat! Az első alkalom november 10-én, szerdán 9.30-tól lesz, bővebb információ Horváth-Szabó Katánál (06-30/476-2029).

November 13-án, a szombat esti mise után, 19 órától a Kolping Család vendége Dr. Kellermayer Miklós egyetemi tanár, a Semmelweis Egyetem intézetigazgatója, aki a tudomány és a vallás kapcsolatáról tart előadást.

Két hét múlva, november 20-án, szombaton, Krisztus Király előestéjén 17 és 18 óra között szentségimádást tartunk, csatlakozva a Nemzetközi Eucharisztikus Kongresszusért tartott világméretű hálaadáshoz. Az alkalom ünnepélyességére tekintettel a szentségimádás és az azt követő 18 órai szentmise egyaránt az altemplomban lesz, zenei szolgálattal. Aki teheti, regisztráljon az esemény internetes oldalán, a vasárnap délelőtti misék után az információs pultnál, vagy irodaidőben, az irodában!

Plébániánk hirdetései elérhetőek honlapunkon, de kérésre emailben is kiküldjük, amelyre a vasárnap délelőtti misék után az információs pultnál, valamint emailben a szentferencplebania@gmail.com címre írva lehet feliratkozni. A felmerülő kérdésekre emailben és személyesen, az információs pultnál is igyekszünk válaszolni − itt vasárnap délelőtt lehetőség van miseszándék felvételére is.