2019. november 10., évközi 32. vasárnap

November 11-én, hétfőn 10–12 között Baba-Mama klub lesz. Várunk szeretettel minden anyukát és babát – karonülőt és totyogót egyaránt. Lehet hívni szomszédot, barátot, ismerős kismamát is!

Előre hirdetjük, hogy november 23-án, szombaton, Krisztus Király előestéjén csatlakozunk a Nemzetközi Eucharisztikus Kongresszus szervezőinek felhívására a világméretű szentségimádáshoz: az esti szentmise előtt, 16.30-tól lesz nálunk szentségimádás. Kérjük, aki teheti, jelentkezzen előre az Eucharisztikus Kongresszus internetes oldalán, vagy személyesen a sekrestyében, illetve az irodában fogadóidőben.

November 24-én, vasárnap Krisztus Király ünnepe lesz. A délelőtti szentmisében hálát adunk az egyházi évért, valamint – az ilyenkor szokásos Erzsébet-kenyerek megáldása mellett – gyűjtünk szegényeink megsegítésére, a Karitász javára. A szentmise után agapé lesz a plébánián.

Előre hirdetjük, hogy november 29-én, pénteken 19 órától Párkapcsoló este lesz a plébánián: házigazda-előadónk, Kőrösi Beáta Hová tűnik az életkedvem? – Kiégés, erőforrások, megküzdés címmel tart előadást. A részvétel ingyenes, de a helyek korlátozott száma miatt regisztrációhoz kötött (regisztrációs cím: csaladeve2014@gmail.com).