2019. november 17., évközi 33. vasárnap

November 23-án, szombaton, Krisztus Király előestéjén csatlakozunk a Nemzetközi Eucharisztikus Kongresszus szervezőinek felhívására a világméretű szentségimádáshoz: az esti szentmise előtt, 16.30-tól lesz nálunk szentségimádás. Kérjük, aki teheti, jelentkezzen előre az Eucharisztikus Kongresszus internetes oldalán, vagy személyesen a sekrestyében, illetve az irodában fogadóidőben.

November 24-én, vasárnap Krisztus Király ünnepe lesz. A délelőtti szentmisében hálát adunk az egyházi évért. A szentmise után agapé lesz a plébánián.

Előre hirdetjük, hogy november 29-én, pénteken 19 órától Párkapcsoló este lesz a plébánián: házigazda-előadónk, Kőrösi Beáta Hová tűnik az életkedvem? – Kiégés, erőforrások, megküzdés címmel tart előadást. A részvétel ingyenes, de a helyek korlátozott száma miatt regisztrációhoz kötött (regisztrációs cím: csaladeve2014@gmail.com).

November 30-án, szombaton 16 órától adventi koszorúkötés lesz a plébánián. 17.30-tól a templomban lesz a koszorúk megáldása, majd az első gyertya meggyújtása – aki szeretné, hozza el otthon készített vagy vásárolt koszorúját! Utána a szokott rendben szentmise lesz.

Elindult a Baba-Mama klub, hétfőnként 10–12 óra között, lehet bármikor csatlakozni kismamáknak és babáknak, totyogóknak!