2018. november 25., Krisztus Király vasárnapja

Köszönjük a kedves testvérektől az országos egyházi gyűjtésekre beérkezett adományokat. Isten fizesse meg! A kezdődő adventi időszakra állandó, egész éves gyűjtésünkre szeretnénk felhívni a figyelmet: templomunk Karitász-csoportja tartós élelmiszert gyűjt. A felajánlásokat a szentmisék után vagy irodaidőben lehet behozni a plébániára.

November 29-én, csütörtökön életigekör lesz fél 7-es kezdéssel.

November 30-án, pénteken este 19 órától a Párkapcsoló esték következő alkalma kerül megrendezésre. Németh Emese szupervizor-coach, képződő művészetterapeuta Az ÉN alakú űr – Anyaként a világban címmel tart előadást a női életszakaszokról. Az előadás ingyenes, de a helyek korlátozott száma miatt előzetes regisztrációhoz kötött. Részvételi szándékodat kérlek, jelezd a csaladeve2014@gmail.com e-mail címen.

December 1-jén, szombaton indul az adventi miserend: délután 4 órától adventi koszorúkötés lesz a plébánia külső hittantermében, majd közös gyertyagyújtás és szentmise fél 6-tól. Szeretettel várunk mindenkit: családokat, gyerekeket, régebb óta gyerekeket, hogy együtt készíthessük el az adventi koszorúkat. Kérünk titeket, hogy alapanyagot (koszorút, 3 lila és 1 rózsaszínű gyertyát, díszítő kellékeket) hozzatok magatokkal. Ragasztópisztoly, olló biztosan lesz, és majd csereberélünk.

Az adventi hétköznapokon, december 3. hétfőtől reggel 6 órakor lesz szentmise a plébánián. A hajnali misék utáni közös reggelikre várjuk a hozatali és a szolgálati felajánlásokat – jelentkezni Angyal Zsuzsánál lehet.