2018. december 16., Advent 3. vasárnapja

A rászorulók részére folyamatosan gyűjtünk tartós élelmiszert, melyeket irodaidőben, vagy a szentmisék után lehet behozni az irodába.

A hajnali misék és a közös reggelik ezen a héten is folytatódnak, egészen 22-ig, szombatig. A hajnali misék utáni közös reggelikre várjuk a hozatali és a szolgálati felajánlásokat a kitett papírra feliratkozva.

December 22-én, szombaton a hajnali szentmisét követő reggeli után, valamint az esti szentmise előtt, 4 órától lehetőség lesz gyónni.

Ezen a héten már nem lesznek hittanórák, legközelebb januárban, a karácsonyi szünet után lesznek. Az első hittanóra január 9-én, szerdán lesz.

A karácsonyi miserend megtalálható a hirdetőtáblákon, valamint a honlapon. Felhívjuk a figyelmet, hogy a pásztorjáték, valamint a nagy ünnepek (Karácsony, Szent Család, Újév, Vízkereszt) a templomban lesznek. A templomi szertartások előtt és után az urnatemető látogatható.

Január 4-én, pénteken, az esti szentmise után lesz a plébánián a Szent János apostol ünnepéhez kötődő bormegáldás és férfiest.