2018. november 18., évközi 33. vasárnap

Köszönjük mindazoknak, akik a szombati plébániatakarításban és a belső hittanterem díszítésében részt vettek: Isten fizesse meg!

Arra hívunk Benneteket, hogy november 24-én, szombat délután 5 órától a plébánián együtt dicsőítsük az Oltáriszentségben jelenlévő Jézust szerte a világon! Mi is csatlakoztunk a kezdeményezéshez. Az esti szentmise a szentségimádás után, 6 órakor kezdődik. Kérünk Benneteket, hogy jelentkezzetek a Corpus Domini weboldalon, mert így tudják számolni, hogy mennyien csatlakoztak az eseményhez.

Előre hirdetjük a következőket: november 30-án, pénteken este 19 órától a Párkapcsoló esték következő alkalma kerül megrendezésre – részletek később.

December 1-jén, szombaton délután 4 órakor kezdődik az adventi koszorúkötés a plébánia külső hittantermében. Szeretettel várunk mindenkit: családokat, gyerekeket, régebb óta gyerekeket, hogy együtt készíthessük el az adventi koszorúkat. Kérünk titeket, hogy alapanyagot (koszorút, 3 lila és 1 rózsaszínű gyertyát, díszítő kellékeket) hozzatok magatokkal. Ragasztópisztoly, olló biztosan lesz, és majd csereberélünk. Utána közös gyertyagyújtás lesz este fél 6-tól.