2016. december 4., Advent 2. vasárnapja

Továbbra is a hétköznapokon és szombaton reggel 6 órakor van szentmise a templomban. Utána közösen fogyasztjuk el a reggelit a plébánián. Kérünk Benneteket, hogy lehetőségeiteknek megfelelően járuljatok hozzá a reggelihez – akár kenyérrel, vagy rávalóval, akár a mosogatás, rendrakás segítésében. Feliratkozni a reggelik alkalmával a hittanteremben lehet, mert különben rengeteg kenyerünk marad meg…

December 6-án, kedden a kiskamaszoknak elmarad a hittanórája.

December 7-én, szerdán 10 órától kb. 11.30-ig baba-mama klub lesz. Szeretettel várjuk már a várandós kismamákat is! Hívjunk bátran ismerősöket – nem feltétel a vallásosság. Hirdessük az evangéliumot!

December 8-án, csütörtökön életigekör lesz fél 7-es kezdéssel.

December 9-én, pénteken felnőtt hittanóra lesz fél 7-es kezdéssel.

December 10-én, szombaton a közös reggeli után, fél 8-tól takarítjuk a templomot. Kérünk Titeket, hogy gyertek segíteni, hogy a templomunkat is felkészíthessük az ünnepre.

December 10-én, szombaton este fél 6-tól közös gyertyagyújtás lesz a templomban a plébánia gitáros ifjúsági zenekarával.

Karitász Szent Erzsébet gyűjtésből 59.890,-Ft jött össze. Ebből kifizettük a kenyereket: 8400 Ft-ot. Az így maradt 51.490,-Ft-ot megfelezzük a Katolikus Karitász és plébániánk karitász csoportja között. Köszönjük a testvérek adományait!

Előre hirdetjük, hogy december 16-án, este 7 órakor kezdődik ezévi utolsó párkapcsoló esténk, mely a női szerepek világába vezet. Az előadás címe: A nő útja – Nőiesség, női szerepek, sebek, választások. Ahogy előző hónapban a férfiszerepekről gondolkodtunk, most a női szerepekről, a női indentitás kialakulásáról lesz szó. Előadó: Dr. Kőrösi Beáta, pszichopedagógus, szupervizor. A részvétel ingyenes, de regisztrációhoz kötött. Jelentkezni a csaladeve2014@gmail.com e-mail címen lehet.