2016. november 27., Advent 1. vasárnapja

November 28-án kezdődnek a roraték, a hajnali szentmisék. Az adventi hétköznapokon (november 28-tól december 23-ig) hétfőtől szombatig reggel 6 órakor lesz szentmise a templomban. Utána közösen fogyasztjuk el a reggelit a plébánián. Szombatonként este fél 6-tól közös gyertyagyújtásunk lesz (szentmise ekkor nem lesz!); a vasárnapi miserend változatlan.

November 30-án, szerdán 10 órától kb. 11.30-ig Baba-mama klub lesz. Szeretettel várjuk már a várandós kismamákat is! Hívjunk bátran ismerősöket – nem feltétel a vallásosság. Hirdessük az evangéliumot!

December 2-án, pénteken felnőtt hittanóra lesz fél 7-es kezdéssel.

December 3-án, szombaton este fél 6-tól  közös gyertyagyújtás lesz a templomban a Shalom Katolikus Közösség zenei szolgálatával.

December 4-én, vasárnap a szentmise után a szokásos hó eleji agapé és hozod-viszed vásár lesz a plébánián. Örömmel fogadunk sütiket, finomságokat és harapnivalókat. A rászorulók részére folyamatosan gyűjtünk tartós élelmiszert, melyeket a hozod-viszed vásárra várunk. Az agapéval egy időben tartjuk az első PÁSZTORJÁTÉK próbát.

Előre hirdetjük, hogy december 10-én, szombaton a közös reggeli után, fél 8-tól takarítjuk a templomot. Kérünk Titeket, hogy gyertek segíteni, hogy a templomunkat is felkészíthessük az ünnepre.