2016. október 23., évközi 30. vasárnap

Mindenszentek ünnepe és Halottak napja templomunkban:

A templomot hétfőtől (okt. 31.) szerdáig (nov. 2.) 9–12, valamint 15–17.30 között tartjuk nyitva. Az urnatemető a nyitva tartás alatt, a szentmisék idején kívül látogatható. Mindhárom napon várjuk a testvérek jelentkezését templomunk őrzésére (óránkénti beosztásban). Jelentkezni a sekrestyében és az irodában lehetséges.

Mindenszentek ünnepén, november 1-jén, kedden délelőtt 9.30-kor és este 17.30-kor lesz szentmise. Az esti szentmise után a szokott módon, közös gyertyagyújtással emlékezünk halottainkra a templomkertben.

Halottak napján, november 2-án, szerdán este 17.30-kor lesz szentmise.

További híreink:

Ezen a héten az országos felhívásra a missziók számára gyűjtünk a templomi nagyperselyben.

Október 28-án, pénteken este 7 órától folytatódnak a Párkapcsoló esték. A következő előadás a kiégés folyamatáról, a szakmai szerepeink mellett a magánéleti szerepeinkben való kiégésről szól, a felismerés elősegítéséről és a lehetséges kiutakról. Az előadás címe:
Kiégés és párkapcsolat – „Kietlen és sivár lelkem”
Előadó: Dr. Kőrösi Beáta, pszichopedagógus, mediátor, szupervizor
A részvétel ingyenes, de a helyek korlátozott száma miatt előzetes regisztráció szükséges. Részvételi szándékodat, kérlek, jelezd a csaladeve2014@gmail.com e-mail címen!

Október 30-án, vasárnap reggel állítjuk át az órát a téli időszámításra, ezért egy órával tovább alhatunk. Erre figyelve várunk Benneteket a délelőtti szentmisén 9.30-kor.