2024. március 31. Húsvétvasárnap

Március 31-én, Húsvétvasárnap a feltámadási körmenet 9.30-kor kezdődik, utána pedig ünnepi szentmise lesz. Kérjük, hogy a körmenetre egy-egy szál virággal érkezzenek! Fontos tudni, hogy szombatról vasárnapra történik a tavaszi óraátállítás, így éjjel 2 órakor egy órával előrébb állnak az órák. Este a szokott módon, 18 órakor lesz szentmise.

Április 1-jén, Húsvéthétfőn a templom az ünnepre való tekintettel, a hétfői szünnap ellenére kivételesen nyitva lesz 14 és 18 óra között. Ettől a naptól visszaáll az évközi szertartásrend, amelynek keretében a pénteki keresztutak idejében ismét szentségimádás lesz. Szentségimádást tehát hétfőn és pénteken 17 és 18 óra között, valamint csütörtökön 8 és 12 óra között tartunk.

A héten az iskolai szünet miatt elmaradnak a gyerekhittanok. Az esti misék után szerdán életigekör, csütörtökön A jelenben él a hitünk következő alkalma lesz a plébánián. Szombaton 17 órakor elsőszombati rózsafüzér, a vasárnap délelőtti mise után pedig a havi agapé lesz a plébánián – utóbbira szeretettel fogadunk enni- és innivalót.