2022. október 30., évközi 31. vasárnap

Október 31-én, hétfőn ünnepeljük plébániánk alapításának 200. évfordulóját. 18 órakor felavatjuk az 1822-ben épült ideiglenes templom emléktábláját, majd ünnepélyes zsolozsmát végzünk. Az ünneplés után, 19 órakor templom- és orgonabemutató.

November 1. Mindenszentek parancsolt főünnepe, szentmise 10 és 18 órakor lesz templomunkban. Az esti szentmise után végezzük a halottak esti áhítatot.

Halottak napja körül a templom a szentmisék után, valamint október 31-én, hétfőn és november 1-jén, kedden 11 és 18 óra között lesz nyitva. A templomőrzés betöltetlen helyeire továbbra is szívesen fogadunk jelentkezéseket, amelyet a vasárnap délelőtti információs pultnál, valamint a sekrestyében lehet megtenni.

November 2-án, Halottak napján a gyerekek hittanjai elmaradnak. Aznap este, az esti szentmise után, 18.30-kor életigekör a plébánián.

November 3-án, csütörtökön este 18.30-kor, a szentmise után A jelenben él a hitünk című hittan következő alkalma lesz. Részletek a hirdetőtáblán és a honlapon.

November 4-én, a hónap első péntekén az atyák betegeket, időseket látogatnak gyóntatással, áldoztatással; egyeztetésre jelentkezni az irodában vagy a vasárnap délelőtti információs pultnál lehet.

November 4-én, péntek reggel 6 órától a plébánia külső termében hagyományunk szerint az 1956-os eseményekre emlékezve virrasztunk.

Újraindulnak a Párkapcsoló Esték: az első előadás Boldogság, gyere haza!
A párkapcsolati elégedettség összetevői
címmel november 4-én, péntek este 19 órakor lesz, a plébánián. A részvétel a korlátozott férőhelyszám miatt regisztrációhoz kötött, amelyet a csaladeve2014 @ gmail . com emailcímen lehet megtenni.

November 5-én, szombaton 17.15-kor elsőszombati rózsafüzér.

November 6-án, vasárnap, a délelőtti szentmise után agapét tartunk a plébánián, amelyre szívesen fogadjuk a kedves hívek felajánlásait!

Előre hirdetjük, hogy november 18. és 20. között lesz a kamaszok hittanos hétvégéje. Információ Michele atyánál és Welker Áginál, jelentkezés november 6-ig!