2020. augusztus 30., évközi 22. vasárnap

A mai naptól indul évközi miserendünk. A szentmisék a templomban lesznek, a következő rendben:

vasárnap 9.30, 17.30
hétfő 8.30
kedd 8.30
péntek 17.30

szombat 17.30

Szeptember 2-án, szerdán 16.30-kor lesz a haladó (tavalyi kezdő) elsőáldozó csoport első hittanórája a tanévben. Elsőgyónásuk szeptember 12-én, szombaton 9 órától lesz, a plébánián; az elsőáldozást pedig szeptember 27-én, vasárnap, a délelőtti szentmisében tartjuk meg. Imádkozzunk értük és a családokért!

Szeptember 5-én, szombaton, az esti szentmise után elsőszombati rózsafüzér.

Szeptember 6-án, vasárnap, a délelőtti szentmisében lesz a hittanos évet elindító Veni Sancte. A felnőtt és gyerek hittancsoportok szeptember 7-től indulnak; az időpontokat hirdetni fogjuk; a csoportok megismerésére is lesz lehetőség.

Az idei évben négy programmal csatlakozunk az országos Ars Sacra FesztiválhozSzeptember 12. és 20. között, a templom nyitva tartása idején Nemzetközi Kolping plakátkiállítás lesz megtekinthető, valamint három koncertet hallgathatunk meg ugyanitt, az esti szentmisék után, 18.30-tól:

A hittanos év eseményeit folyamatosan tervezzük és hirdetjük, de amennyiben a hatályos állami és egyházi járványügyi előírások változnak, természetesen ezek is módosulhatnak. Vigyázzunk egymásra a szentmiséken és a többi találkozás során is: betegen ne menjünk közösségbe, tartsunk lehetőség szerint biztonságos távolságot; amennyiben többen tartózkodunk a templomnál kisebb, zárt térben, viseljünk maszkot!