2020. március 15., Nagyböjt 3. vasárnapja

Egészségügyi óvintézkedésként hétfőtől minden közösségi programunk – imakör, gyermek és felnőtt hittan, kulturális program, hittanos hétvége stb. – elmarad. A szentmiséket azonban megtartjuk.

Szombat estétől a hétvégi szentmisék (szombat 17.30, vasárnap 9.30 és 17.30) a nagy templomban lesznek! Ez a városrész legnagyobb fedett köztere, így jobban tudunk vigyázni egymásra. 

Az időseknek, betegeknek, és mindenkinek, aki így nagyobb biztonságban érzi magát, püspökünk, Erdő Péter bíboros atya felmentést ad a vasárnapi szentmisék látogatása alól, és kéri mindenki imádságát. Szentmisét többek között a Duna World, a Bonum TV, a Kossuth Rádió, a Mária Rádió és a Katolikus Rádió közvetít. A napi evangélium ide kattintva, vasárnapi elmélkedés plébániánk Facebook-oldalán olvasható.

Meghosszabbították a kedvezményes előregisztrálást a Nemzetközi Eucharisztikus Kongresszus fizetős programjaira április 30-ig. Mivel közel vagyunk a Belvároshoz, a szervezők továbbra is várják szállás felajánlását és önkéntesek jelentkezését. Bővebb információ, és a plébániai csoporthoz való csatlakozás hogyanja honlapunkon érhető el.