2017. április 23., Húsvét 2. vasárnapja

Április 28-án, pénteken 7 órakor kezdődik a Párkapcsoló este következő alkalma.

Amikor Te vagy a kapaszkodó – avagy hogyan segítsünk krízisben?

Életünk során bármikor szüksége lehet ránk valakinek – könnyen lehet azonban, hogy nem tanítottak meg minket arra, hogyan legyünk egymás segítségére. További információ a honlapon található.

Előadó: Bóta Tímea, pszichológus. A belépés ingyenes, de a helyek korlátozott száma miatt regisztrációhoz kötött. Részvételi szándékodat kérjük jelezd a csaladeve2014@gmail.com e-mail címen.

Április 29-én, szombaton, az esti szentmise után lesz a plébánián a Kolping Család újabb alkalma, ahol a Dunabogdányi Esterházy János Társaság tart előadást.

Május 6-án, szombaton lesz a Ferencvárosi Kolping Család ás a plébánia közös szervezésében tervezett tavaszi kirándulása. Diósgyőrbe és Lillafüredre fogunk ellátogatni. Részletes információ a honlapon található.

Május 7-én, vasárnap, a délelőtti szentmise után a szokásos hó eleji agapé és hozod-viszed vásár lesz a plébánián. Kérünk benneteket, hogy azokat a vásári portékákat, melyeket nem vitt el valaki, mindenki vigye haza magával! Örömmel fogadunk sütiket, finomságokat és harapnivalókat. A rászorulók részére folyamatosan gyűjtünk tartós élelmiszert is, melyek ekkor, valamint irodaidőben is leadhatók.