2020. november 22., Krisztus Király vasárnapja

Szombat estétől kezdődik Advent. Idén különleges, gyertyafényes szentmisében gyújtjuk meg a koszorún következő gyertyát, először november 28-án, szombat este. Idén sajnos nem kötünk közösen koszorút, de az elhozott koszorúkon közösen gyújthatjuk meg az első gyertyát.

Adventi miserendünk:

  • hétfő−szombat: 6.00
  • szombat 17.30
  • vasárnap 9.30, 17.30

Minden szentmisénk a templomban lesz. A vasárnap délelőtti szentmisét továbbra is közvetítjük. A hajnali misék után a járványhelyzetre való tekintettel idén nem reggelizünk közösen, de reggeli gyerek megőrzést (?) és iskolába kísérést szívesen vállalunk.
Irodaidőben, de akár a szentmisék után is lehet szentmise-szándékot kérni, illetve befizetni.

Adventben folytatódik tartósélelmiszer-gyűjtésünk, a plébánián irodaidőben, a szentmisék után a templomban gyűjtjük az adományokat. Hálásan köszönjük!

* * *

Bíboros atya rendelkezése szerint, a veszélyhelyzetre való tekintettel a hittanórák online formában zajlanak tovább, ennek pontos módját a csoportok vezetőivel lehet egyeztetni. Vigyázzunk egymásra a szentmiséken és a többi találkozás során is: betegen ne menjünk közösségbe, tartsunk lehetőség szerint biztonságos távolságot; ha többen tartózkodunk zárt térben, viseljünk maszkot!