2019. október 20., évközi 29. vasárnap

Október 23-án, szerdán elmarad a reggeli szentmise, valamint a délutáni hittanórák.

Október 24-én, csütörtökön 18 órától Klasszikus zsidó imák és modern dallamok  címmel a Dohány utcai zsinagóga kántora, Rudas Dániel ad koncertet templomunkban Király Miklós operaénekessel és Neumark Zoltán zongoraművésszel. A koncert ingyenes, szeretettel várjuk a kedves testvéreket erre a vallásközi együttlétre!

Az október 25-én, pénteken 19 órakor kezdődő Párkapcsoló esténken azt vizsgáljuk, hogyan lehet kitörni a  „ha te – akkor én is” illetve a „ha majd te – akkor majd én is” működéséből. Párkapcsolati adok-kapok – Hogyan változtassunk?
Mi áll mindennek a hátterében, hol van a szerepe mindebben a saját magunk által szabályozott jelenlétnek? Mit teszünk mi hozzá ahhoz, hogy ez így maradjon, és miben változtathatunk a változáshoz?
Előadó: Kőrösi Beáta pszichopedagógus, szupervizor. A részvétel ingyenes, de a helyek korlátozott száma miatt regisztrációhoz kötött. Részvételi szándékodat kérjük jelezd a csaladeve2014@gmail.com e-mail címen.

Miserend és az urnatemető nyitvatartása Halottak napja körül: előre hirdetjük a kedves testvéreknek, hogy az urnatemető november 1-jén, 2-án és 3-án egyaránt 10.30–12.00, valamint 15.00–17.30 között lesz látogatható. Várjuk ehhez a kedves Testvérek jelentkezését templomőri szolgálatra a sekrestyében!

November 1., Mindenszentek ünnepe parancsolt ünnep, szentmise 9.30-kor és 17.30-kor lesz a templomban, az esti szentmise után Halottak esti áhítattal. November 2-án, szombaton és 3-án, vasárnap a szokásos évközi rend szerint lesznek a szentmisék.

November 3-án, vasárnap tartjuk a Nevek Napját: immár hagyományosan a szovjet bevonulás évfordulója, november 4. körül emlékezünk meg 1956 áldozatairól. A délelőtti szentmise után agapé és kamarakiállítás lesz a plébánián.