2022. október 9., évközi 28. vasárnap

Szeretnénk plébániánk területén állandó szeretetszolgálatot indítani: havonta egy alkalommal élelmiszercsomagot juttatunk az önkormányzat által kijelölt nélkülöző családoknak úgy, hogy emberi kapcsolatot építsünk ki velük. A következő feladatokra lehet jelentkezni: tartós élelmiszer adományozása, csomagolása, családok meglátogatása. Jelentkezés Michele atyánál és Takácsné Erikánál, a szentmisék után, az információs pultnál vagy az irodában.

Október 15-én, szombaton, az esti szentmise után, 19 órakor ingyenes harmóniumkoncert lesz templomunkban: a felújítás előtt a templomban lévő harmónium két társával együtt fog „bemutatkozni”. Várunk mindenkit szeretettel!

Október 16-án, vasárnap, a délelőtti szentmise után lesz a házaspárok hittanjának következő alkalma. Aki újonnan szeretne csatlakozni, keresse Michele atyát!

Október 21. és 23. között lesz a kicsik hétvégéje, Dunaszentmiklóson.
A héten még lehet jelentkezni; részletek Michele atyánál és Welker Áginál.

Október 22-én, szombaton reggel 8 órától a plébánia földszintjének ajtóit, ablakait takarítjuk, az iroda kivételével. Közös tereinket ne csak használjuk, gondozzuk is: szeretettel elvárjuk a kedves Testvéreket!