2023. december 24., Advent 4. vasárnapja

Meghosszabbítjuk a hittanterem padlójának felújítására szóló gyűjtést Vízkeresztig. Adományozni készpénzzel és bankkártyával, a templomban lehet, vagy utalással, online – részletek a honlapon és a hirdetőtáblákon.

December 24-én, vasárnap 16 órakor lesz a pásztorjáték; az éjféli mise pedig a tavaly megismert módon, 22 órakor; előtte fél órával orgonajáték hallgatható. Másnap, december 25-én, Karácsony napján 10 és 18 órakor lesznek szentmisék, utána pedig a hétköznapi rend szerint, minden este 18 órakor.

A templom a karácsonyi időben is nyitva lesz az eddigiek szerint: keddtől vasárnapig 14 és 18 óra között.

A következő hétvégén a Szent Család vasárnapját ünnepeljük: december 30-án, szombaton este és 31-én, vasárnap délelőtt a misék után a pap megáldja a családokat. A vasárnap esti mise azonban már nem érvényes vasárnapra, ugyanis Szűz Mária Istenanyaságának parancsolt főünnepéről lesz előesti mise, egyben hálaadás az eltelt polgári évért. Ezen a napon 16 órakor ingyenes vezetett séta lesz a templomban, 17 órakor pedig Szilveszteri Bach-kiskoncert. Részletek a plakátokon és a honlapon. Másnap, január 1-jén 10 és 18 órakor lesznek ünnepi szentmisék.