2023. december 17., Advent 3. vasárnapja

Továbbra is gyűjtünk a hittanterem padlójának felújítására – a részletek a honlapon és a hirdetőtáblákon érhetők el.

A héten még meg lesz tartva a Szent Ferenc barátai című hittan, az ovis csoport azonban már szünetel. Hétfőn 16.30-kor felnőtt bibliaóra, csütörtökön 18.30-kor A jelenben él a hitünk című hittanóra lesz.

Szombaton 6 órakor lesz az utolsó, gyertyafényes hajnali szentmise. A mécseseket pénteken, 18 órakor helyezzük ki, és szombaton 5.20-tól gyújtjuk meg; akinek van kedve csatlakozni, szívesen látjuk! Szombaton, a közös reggeli után, 7.30-tól fenyőfát állítunk és betlehemet építünk a templomban. Elkél a segítő kéz, várjuk a kedves Testvéreket!

Advent 4. vasárnapjáról december 23-án, szombaton este, és 24-én, vasárnap délelőtt lesz szentmise; a 18 órai mise a Szentestére való tekintettel elmarad.

24-én, vasárnap 16 órakor lesz a pásztorjáték; az éjféli mise pedig a tavaly megismert módon, 22 órakor; előtte fél órával orgonajáték hallgatható. Másnap, december 25-én, Karácsony napján 10 és 18 órakor lesznek szentmisék, utána pedig a hétköznapi rend szerint, minden este 18 órakor. A további miserend a honlapon és a hirdetőtáblákon olvasható.

Előre hirdetjük, hogy december 31-én, vasárnap 16 órakor ingyenes vezetett séta lesz a templomban, 17 órakor pedig Szilveszteri Bach-kiskoncert. Részletek a plakátokon és a honlapon.