2023. december 3., Advent 1. vasárnapja

Hétfőn kezdődnek a hajnali misék és a közös reggelik. A miserend Újévig és a templom nyitvatartása a templom előcsarnokában kialakított hirdetőfelületen és a honlapon olvasható.

Ettől a hétvégétől kezdve fűtünk a templomban: minden misén az első két padtömböt, vasárnap délelőtt pedig minden padot.

Továbbra is gyűjtünk tartós élelmiszert rászorulóinknak. A szükséges élelmiszerek listája a vasárnap délelőtti információs pultnál olvasható, ahol erre külön jelentkezni is lehet.

December 4-én, hétfőn 16.30-kor felnőtt bibliaóra, december 6-án, szerdán 18.30-kor életigekör, december 7-én, csütörtökön 18.30-kor A jelenben él a hitünk hittan következő alkalma lesz a plébánián.

December 8-án, pénteken 18 órakor Harmonikus és stresszmentes ünnepi időszak megélése Maria Montessori alapszemléletének segítségével címmel tart előadást Varga-Kalmár Szilvia a plébánián. A részvétel ingyenes, regisztráció a mimnanus@gmail.com címen lehetséges.

December 9-én, szombaton 11 órakor Kincskereső Kisködmön címen templomi túrát és orgonabemutatót szervezünk. Az egy órás, gyerekeknek és felnőtteknek szóló programra jelentkezni Orbán Györgynél lehet (orbangyorgy62@gmail.com, 06-70-276-6048).

December 15-én, pénteken indul útjára a Szent Család-kép, ami régi szokás szerint minden este másik családhoz “vándorol”. Arra emlékezünk, hogy a Megváltó születésekor Betlehemben nem fogadták be Józsefet, Máriát és a kis Jézust, mi viszont befogadhatjuk. Jelentkezni a szentmisék után Nyáry Zsuzsannánál lehet.