2023. november 26., évközi 34., Krisztus Király vasárnapja

Ettől a héttől kezdve a Shalom Katolikus Közösség szerda esti szentségimádásai nem a templomban, hanem a plébánián lesznek.

A következő hétvégén kezdődik Advent: december 2-án, szombaton 16.30-kor közös koszorúkötés a plébánián, majd a 18 órai szentmise elején közös gyertyagyújtás és a koszorúk megáldása – ide az otthon készített koszorúkat is nyugodtan el lehet hozni. Ugyanezen a napon 17 órakor elsőszombati rózsafüzér a plébánián.

December 3-án, vasárnap, a délelőtti szentmise után találkoznak a családok – információ, jelentkezés Michele atyánál −, valamint ekkor lesz az első pásztorjátékpróba. Jelent­kezni Mudra Milánnál lehet személyesen vagy emailben (mudramilan2@gmail.com).

A december 4-én, hétfőn induló adventi miserend a tavaly megszokott rendet követi: hajnali misék hétfőtől szombatig 6 órakor lesznek; szombat kivételével orgonával. Miseszándékot az irodában és a vasárnap délelőtti információs pultnál lehet kérni.
A hajnali miséket közös közös reggelik követik, amelyekre várjuk a felajánlásokat – jelentkezni az internetes táblázatban és az infopultnál lehet. Így Adventben 18 órakor hétfőtől péntekig nem lesz szentmise; az ünnepi misék rendje viszont megmarad: szombaton 18 órakor, vasárnap 10 és 18 órakor. A csendes szentségimádások és
a nyitvatartás szintén nem változik: hétfőn és pénteken 17−18 óra között, csütörtökön 8−12 óra között tartunk szentségimádást, valamint keddtől vasárnapig, 14 és 18 óra között nyitva tartjuk a templomot.