2023. október 29., évközi 30. vasárnap

A héten az őszi szünet miatt a gyerekek hittanjai elmaradnak.

Október 30-án, hétfőn 16.30-kor felnőtt bibliaóra a plébánián.

November 1-jén, szerdán, Mindenszentek parancsolt főünnepén a templom 8 és 19 óra között lesz nyitva; ünnepi szentmise 10 és 18 órakor. Az esti mise után halottak esti áhítatot végzünk. Szentmisét kérni elhunytjainkért az irodában, valamint a november 1-jei misék után lehet. A hét többi napján, hétfőtől szombatig a templom 8−12, valamint 16−19 óra között lesz nyitva. A templom november 1. délutáni nyitvatartására továbbra is önkénteseket keresünk: jelentkezni a misék után a sekrestyében, vasárnap délelőtt pedig az információs pultnál lehet.

November 2-án, csütörtökön, Halottak napján szentmise a szokott módon, 18 órakor lesz. Ezen a napon A jelenben él a hitünk című hittan elmarad.

November 4-én, szombaton 17 órakor elsőszombati rózsafüzér a plébánián, 19 órakor pedig harmóniumkoncert lesz a templomban, amelyen egyszerre szólaltatjuk meg az összes elérhető hangszert. Zenei formában megemlékezünk 1956 áldozatairól is, a Nevek Napja keretében.

November 5-én, vasárnap, a délelőtti szentmise után agapé lesz a plébánián, amelyre szívesen fogadunk enni- és innivalót.

Előre hirdetjük, hogy november 10-én, pénteken 19.30-kor a MilleniArt Ensemble koncertje lesz templomunkban, műsoron Bach, Wagner és Stravinsky műveivel. Jegyvásárlás a plakátokon is látható linken keresztül lehetséges.

Szintén előre hirdetjük, hogy november 17. és 19. között kamasz hittanos hétvége lesz Pilismaróton. Információk és jelentkezés Michele atyánál november 5-ig.