2022. június 5., Pünkösd

Június 6-án, Pünkösdhétfőn egyházmegyénk a Karizmák ünnepére hív, amelyet 10 órától, Máriaremetén tartanak; 15 órakor Erdő Péter bíboros atya tart szentmisét. A mi templomunkban ezen a napon nem lesz szentmise.

Június 11-én, szombaton 16 órakor tartja a Kolping Család idei rendes közgyűlését, a plébánián.

Június 12-én, a vasárnap délelőtti szentmisében tartjuk tanévzáró Te Deumunkat. A szentmise után agapé a plébánián, amelyhez kérjük a kedves Testvérek hozzájárulását egy kis enni- és innivalóval!

Június 18-án, szombaton, Úrnapja előestéjén 17 és 18 óra között szentségimádást tartunk, csatlakozva a világméretű kezdeményezéshez a békéért. Habár ez külön nem szükséges, kérjük, aki teheti, regisztrálja magát az esemény oldalán vagy az irodában, fogadóidőben, vagy a vasárnap délelőtti információs pultnál.

Június 19-én, vasárnap Úrnapja, a délelőtti szentmise végén körmenet. Kérjük a kedves Testvéreket, hogy akinek módjában áll virágszirmokat gyűjteni a körmenethez, az gondoljon a színes virágszőnyegre, amelyet az Oltáriszentség előtt terítünk a földre! A szirmokat otthon, a szekrény tetején újságpapírra téve szárítgathatjuk. Az összegyűjtött szirmokat az úrnapi szentmise előtt kérjük a sekrestyében leadni. Köszönjük szépen!