2022. május 29., Urunk mennybemenetele

A héten kezdődik a nyár, így a gyerekeknek már nincsenek hittanórák.

Június 2-án, csütörtökön 18.30-kor a tavaszi félévben utolsóként az atyák felnőtt katekézise, majd agapé lesz.

Június 3-án, a hónap első péntekén az atyák betegeket, időseket látogatnak, gyóntatással, áldoztatással; egyeztetésre jelentkezni az irodában vagy a vasárnap délelőtti információs pultnál lehet.

Június 4-én, szombaton az esti mise előtt, 17.15-kor elsőszombati rózsafüzér a plébánián. Ezen a napon, Pünkösd előestéjén 21 és 22 óra között Szentlélek-váró virrasztás lesz a templomban, szentségimádás keretében, amelyet a Shalom Közösség vezet.

Június 6-án, Pünkösdhétfőn egyházmegyénk a Karizmák ünnepére hív, amelyet 10 órától, Máriaremetén tartanak; 15 órakor Erdő Péter bíboros atya tart szentmisét. A mi templomunkban ezen a napon nem lesz szentmise.

Az egyházközségi képviselőtestület választásához egyelőre még kevés ajánlás érkezett, ezért az ajánlási időszakot meghosszabbítjuk augusztus végéig, a szavazás pedig szeptemberben lesz. Biztatjuk a kedves Testvéreket, hogy beszéljenek azokkal a testvérekkel, akiket alkalmasnak tartanak, viseljék szívükön és imáikban is ezt a kiválasztási folyamatot!

Tisztelettel szeretnénk emlékeztetni a híveket az egyházközségi hozzájárulás fontosságára, amelyről az információk elérhetőek a honlapon, a hirdetőtáblákon és az információs pultnál.