2022. január 9., Urunk megkeresztelkedésének vasárnapja

Január 10. hétfőtől visszaáll az évközi miserend: a szentmisék keddtől vasárnapig 18 órakor, a plébánián, valamint vasárnap 10 órakor, az altemplomban lesznek.

Január 14-én, pénteken az atyák betegeket, időseket látogatnak, gyóntatással, áldoztatással; egyeztetésre az elérhetőségek megadásával jelentkezni az információs pultnál vagy az irodában lehet. Szintén ugyanitt lehet jelentkezni az atyák által hagyományosan Vízkereszt körül végzett ház-, illetve lakásszentelésre.

Templomunk felújítása, habár a végéhez közeledik, előreláthatólag még a következő hónapokban is tart. Hálásan köszönjük mindazoknak, akik most, a karácsonyi időszakban segítették a szentmisék és a közösségi alkalmak méltó ünneplését pakolással, faállítással, takarítással, betlehemezéssel, vagy akár anyagi hozzájárulással! A “feltemplomban” azonban továbbra sem tudunk szentmiséket, temetéseket, esküvőket tartani, ezért a templom és a plébánia épületének fenntartásában, a számlák kifizetésében különösen is rá vagyunk utalva a közösség nagylelkűségére. Tisztelettel szeretnénk emlékeztetni így az év elején a híveket az egyházközségi hozzájárulás fontosságára, amelyről az információk elérhetőek a honlapon, a hirdetőtáblákon és az altemplomi információs pultnál.