2021. október 17., évközi 29. vasárnap

A járvány újabb terjedésével egyelőre nem kötelező zárt térben a maszk viselése, aki azonban az altemplom szűk terében biztonságosabbnak érzi, viseljen nyugodtan maszkot.

Péntektől vasárnapig, október 22. és 24. között lesz a kicsik hétvégéje Pilismaróton, szerdáig még lehet rá jelentkezni!

Szombaton és vasárnap, október 23-án és 24-én a perselyekben az ország katolikus templomaiban a missziók javára gyűjtünk.

Október 25-én, hétfőn kezdődik az őszi szünet, így azon a héten az iskolás korosztálynak szóló hittanok elmaradnak.

November 1. hétfő, Mindenszentek parancsolt ünnep, így nálunk 10 és 18 órakor lesz szentmise, mindkét alkalommal az altemplomban. Az esti misét a szokott módon követi a halottak esti áhitat. 

Halottak napja körül a templomfelújítás kivitelezőjével való egyeztetés nyomán az urnatemető oratóriumi és karzati része látogatható lesz. A templomszinten, a gyóntatófülke melletti sírok körül jelenleg is állványok állnak, így azok megközelítését csak a munkálatok végeztével tudjuk biztosítani. Az oratórium és a karzat a Knézich utca felőli templomkerti ajtón át lesz megközelíthető október 31-én vasárnap és november 1-jén, hétfőn, 8−10, valamint 11−16 óra között. Az urnatemető nyitva tartásához kérjük önkéntesek jelentkezését a szentmisék után!