2020. szeptember 13., évközi 24. vasárnap

A vasárnap délelőtti szentmisét az interneten közvetítjük, ide kattintva.

A héten indul az új elsőáldozó csoport, ahová elsősorban 3. osztályos és a körüli gyerekeket várunk, szerdán 1630–1715 között. Ezzel párhuzamosan a tavaly óta készülők csoportja új időpontra, szerda 1715–18 óra közé kerül. Óvodás, kisiskolás hittanunkat hétfő 1630–17 óra között tartjuk, ahová szintén várjuk még a csatlakozókat! A többi hittancsoport időpontjai a honlapon olvashatóak.

Ettől a héttől kezdve péntekenként 17 órától 1730-ig, a szentmise kezdetéig fél órás csendes szentségimádás lesz a templomban, várunk mindenkit szeretettel!

Az országos Ars Sacra Fesztivál keretében az esti misék után, 18.30-tól:

    • szeptember 13-án, vasárnap Vond fölénk békéd sátrát! címmel Polnauer Flóra kántor, Szabó Barbara orgonaművész, kántor és Mándli Zsolt lant- és gitárművész zsidó-keresztény meditációs estjét hallhatjuk.

Szeptember 25. és 27. között a Kolping Család Pécsre zarándokol.

Szeptember 27-én, vasárnap, a délelőtti szentmisében lesz az elsőáldozás.

Előre hirdetjük, hogy október 4-én, vasárnap, templomunk búcsús főünnepén a járvány alakulására való tekintettel a Nagy Agapét nem tartjuk meg. A betegeket ápoló és értük imádkozó Assisi Szent Ferenc ünnepét a szentmisében természetesen megünnepeljük, és kérjük az ő közbenjárását!

* * *

Vigyázzunk egymásra a szentmiséken és a többi találkozás során is: betegen ne menjünk közösségbe, tartsunk lehetőség szerint biztonságos távolságot; ha többen tartózkodunk a templomnál kisebb, zárt térben, viseljünk maszkot!