2020. március 1., Nagyböjt 1. vasárnapja

Március 6-án, pénteken a délután fél 6-tól kezdődő keresztúti szertartáson taizéi énekeket éneklünk.

Március 7-én, szombaton, az esti szentmise után elsőszombati rózsafüzért imádkozunk a plébánián.

Március 8-án, vasárnap, a délelőtti szentmise után ministránsfoglalkozást tartunk. Szeretettel várjuk a régi és új ministránsokat!

Előre hirdetjük, hogy március 20. és 22. között lesz a kicsik hétvégéje, Pilismaróton. Bővebb információk és jelentkezés az ismert internetes elérhetőségeken vagy Welker Katánál emailben! (welkerkata@gmail.com)

Továbbra is tart a regisztráció a szeptemberi Nemzetközi Eucharisztikus Kongresszus programjaira a NEK honlapján (www.iec2020.hu). Az ingyenes programokra a honlapon keresztül folyamatosan lehet regisztrálni: a nyitó szentmisére Puskás Arénába, a Forráspont ifjúsági estre a Papp László Arénába, a szombati szentmisére és körmenetre a Kossuth téren és a záró szentmisére a Hősök terén. A Kongresszusnak a Hungexpo területén megrendezésre kerülő fizetős programjaira pedig március 13-ig lehet kedvezményes árú jegyet venni. Az internetes regisztráció után a „Csoportjaim” menüpontban lehet csatlakozni a plébánia csoportjához, az ehhez szükséges kód: IEC-W7BL. Ez lehetővé teszi, hogy a plébánia más tagjaival egy helyre kapjunk jegyet a rendezvényekre. Akinek van lehetősége szálláshelyet biztosítani a Kongresszus résztvevőinek, a NEK honlapján keresztül, egy űrlap kitöltésével tudja elküldeni felajánlását. Kérdés, segítségkérés esetén Mészáros László plébániai koordinátort (laszlo.of.meszaros@gmail.com) lehet keresni.