2020. január 26., évközi 3. vasárnap

Január 29-én, szerdán az elsőáldozásra készülők hittanjával párhuzamosan, ¾ 5-től szülői megbeszélés lesz az elsőáldozással kapcsolatban.

Február 1-jén, szombaton az elsőszombati rózsafüzért az esti szentmise előtt imádkozzuk a plébánián. A szentmise után a Kolping Család programja következik: Umemura Yuko professzor tart előadást a japán–magyar kapcsolatokról.

Február 2-án, vasárnap Urunk bemutatása (Gyertyaszentelő Boldogasszony) ünnepe lesz. A délelőtti szentmise kezdéseként gyertyaszentelés lesz; kérjük, aki tud, hozzon gyertyát! A szentmise után agapé a plébánián.

Előre hirdetjük, hogy február 14. és 16. között lesz a 6–7. osztályos lányok, március 20. és 22. között a kicsik hétvégéje, Pilismaróton. Bővebb információk, jelentkezés Simonkay Marcinál és Welker Katánál!

Továbbra is hirdetjük, hogy a vasárnap délelőtti szentmisékre keresünk önkéntes templomőr urakat és információs hölgyeket! Bővebb információk, jelentkezés a szentmisék után, valamint a plakátok és az internetes link alapján.