2020. január 12., Urunk megkeresztelkedése

Hálásan köszönjük a szombati templomi költöztetésben való részvételt!

A hidegre való tekintettel a szentmiséket fűthető ill. temperált helyeken tartjuk, az évközi rend szerint:
az altemplomban (bejárat a templom szentély felőli oldalán):
vasárnap 9.30
a plébánián (Bakáts tér 13.):
hétfő 8.30
kedd 8.30
szerda 6.30
péntek 17.30
szombat 17.30
vasárnap 17.30
Az urnatemető a vasárnap délelőtti szentmise előtt és után látogatható.

A héten a hittanórák a szokott rendben lesznek.

Új év, új elhatározások! A vasárnap délelőtti szentmisékre keresünk önkéntes templomőr urakat és információs hölgyeket: kamaszokat, fiatal felnőtteket, régebb óta fiatalokat; családosokat, egyedülállókat; olyanokat, akik ezzel is ki tudják fejezni azt, hogy hozzánk tartoznak!
A templomőröknek hála sokaknak tudtunk segíteni a templomba való be- és kijutásban, valamint a misék közbeni nehézségek megoldásában.
Az információs csapatnak köszönhetően érezhetően többen kértek miseszándékot, és könnyebbé vált a praktikus kérdések megválaszolása is. Hálásan köszönjük az eddigi munkát; most azonban új lendületre van szükség. Bővebb információk, jelentkezés a szentmisék után, valamint a plakátok és az internetes link alapján.

Előre hirdetjük, hogy kivételesen nem a hónap utolsó péntekén, hanem január 24-én, pénteken 19 órától Párkapcsoló este lesz a plébánián: házigazda-előadónk, Kőrösi Beáta Gondolatok, szavak, cselekedetek, mulasztások – út a váláshoz címmel tart előadást. A részvétel ingyenes, de a helyek korlátozott száma miatt regisztrációhoz kötött (regisztrációs cím: csaladeve2014@gmail.com).