2019. december 15., Advent 3. vasárnapja

Vasárnap, a délelőtti szentmise után pásztorjáték próba lesz azoknak a szereplőknek, akiknek van szövegük. Az angyalkák és báránykák most még nem próbálnak. 

A héten még lesznek hajnali szentmisék és közös reggelik a plébánián, az utolsót december 21-én, szombaton tartjuk. Az óvodás és iskolás korosztály hittanórái a héten már elmaradnak!

A karácsonyi templomi pakolás és faállítás december 23-án, hétfőn reggel 7.30-tól lesz, amihez kérjük a kedves Testvérek segítségét! Jelentkezni a facebook eseményen, vagy személyesen Mészáros Péternél lehet. 

December 24-én, kedden 16 órától pásztorjáték lesz, december 25-én, szerdán, Karácsony napján éjfélkor, 9.30-kor és 17.30-tól lesz szentmise a templomban. A teljes karácsonyi miserend elérhető a honlapon és a hirdetőtáblákon!

Szállást keresünk… az Eucharisztikus Kongresszusra, szeptember 13. és 20. közötti időszakra. A belváros közelsége miatt a szervezők kiemelten számítanak a környéken lakó hívekre. Egyszerű szállást kérnek a résztvevők számára tisztálkodási lehetőséggel, reggelivel. Magánszemélyek vagy családok jelentkezését várjuk! A részletekkel kapcsolatban külön levélben jelentkezünk.