2019. november 24., Krisztus Király vasárnapja

A gyerekek a december 24-iki pásztorjátékra most és jövő vasárnap tudnak jelentkezni a szülői elérhetőségek megadásával, az információs pultnál.

November 28-án, csütörtökön életigekör lesz fél 7-es kezdéssel.

November 29-én, pénteken 19 órától Párkapcsoló este lesz a plébánián: házigazda-előadónk, Kőrösi Beáta Hová tűnik az életkedvem? – Kiégés, erőforrások, megküzdés címmel tart előadást. A részvétel ingyenes, de a helyek korlátozott száma miatt regisztrációhoz kötött (regisztrációs cím: csaladeve2014@gmail.com).

November 30-án, szombaton este kezdődik Advent: 16 órától adventi koszorúkötés lesz a plébánián. Kérünk titeket, hogy alapanyagot (koszorút, gyertyákat, díszítő kellékeket) hozzatok magatokkal. 17.30-ra a mécsesekkel megvilágított templomba várunk minden vásárolt, otthon, vagy a plébánián készített koszorút: szeretnénk hagyományt teremteni a koszorúk megáldásával, majd az első gyertya közös meggyújtásával. Utána a szokott rendben szentmise lesz.

Az adventi hétköznapokon, december 2. hétfőtől 21. szombatig reggel 6 órakor lesz szentmise, de nem a templomban, hanem a plébánián. A hajnali misék utáni közös reggelikre várjuk a hozatali és a szolgálati felajánlásokat – jelentkezni az internetes táblázatban, vasárnap az információs pultnál, vagy Angyal Zsuzsánál lehet.

Adventben Karitász csoportunk folyamatosan gyűjt tartós élelmiszereket rászorulóink javára. A felajánlásokat irodaidőben a szentmisék után, vagy irodaidőben (hétfő 10–11.30, szerda 15–17, péntek 14–16) lehet behozni a plébániára. Hálásan köszönjük!

A teljes adventi és karácsonyi miserend látható a plakátjainkon, a honlapunkon (szentferencplebania.hu), valamint az információs pulton lévő szórólapokon! Vigyük hírét akár a társasházi szomszédságnak, akár a kereszténység felé nyitott ismerőseinknek!