2019. szeptember 8., évközi 23. vasárnap

A héten már érvényben van az évközi miserend és irodai nyitva tartás. Elindult emellett önkéntes templomőr és információs csoportjaink szolgálata, akikhez folyamatosan lehet csatlakozni! Önkénteseink révén ezentúl irodaidőn kívül, a vasárnapi szentmisék előtt és után is lehet miseszándékot felvetetni és befizetni!

A szeptember 9-ével kezdődő héten indulnak a hittanórák, a következő rendben:

  • Baba-mama klub: szervezés alatt
  • Óvodás–1–2. osztályosok: hétfő, 17.00–17.30
  • Elsőáldozásra készülő (kezdő): szerda, 16.30–17.15 
  • Elsőáldozásra készülő (haladó): szerda, 17.15–18.00
  • 7–9. osztály: kedd, 16.30–18.00
  • Kamasz filmklub: havonta egyszer, péntek 18.30–21.30
  • Szentlélek-szeminárium: hétfő este, szeptember 16-tól
  • Életigekör: minden hónap utolsó csütörtökén, 18.30–19.30

 

Szeretettel ajánljuk a kedves Testvérek figyelmébe szeptember 16-án induló, tíz hetes sorozatunkat, az Élet a Lélekben (Szentlélek)-szemináriumot, amely a személyes Isten-kapcsolat elmélyítésére, megújítására szolgál. Az alkalmak hétfőnként 19 órakor kezdődnek. Bővebb információ Gábor atyánál!

Szeptember 14-én, szombaton, az esti szentmise után a Kolping Család szervezésében Simonkayné Szabolcs Júlia tart előadást Repin orosz festőről.

Szeptember 20. és 22. között a hatodikos és hetedikes lányoknak lesz hittanos hétvégéje. Részletek, jelentkezés Simonkay Marcinál!

Szeptember 27-én, pénteken este 7 órától Termékenységről, fogamzásszabályozásról tabuk nélkül. Előadás és beszélgetés a Creighton Módszerről és a NaPro Technológiáról címmel előadás lesz a plébánián. Bővebb információ és jelentkezés itt.

Nagy Agapé Hagyományainkhoz híven a október 6-án vasárnap, a templombúcsú napján rendezzük meg családi bográcsos ünnepünket.
Tűzrakó helyről, tüzelőről, asztalokról, evőeszközökről stb. gondoskodunk, a bográcsot és az alapanyagot a résztvevők hozzák. Nem mindenki tud, vagy akar szabadtűzön bajlódni, ezért szívesen fogadunk minden „batyus”, előre elkészített ételt is. Fő szabály, hogy sokan, sokfélét, de alig többet, mint amennyit maga is elfogyaszt. Minden családtagot, barátot, érdeklődőt szívesen látunk, minden egyéni, csoportos jelentkezést szívesen fogadunk. Az eseményhez bográcsfőzésre Nyáry Zsuzsánál lehet jelentkezni emailben, vagy a vasárnap délelőtti szentmise után személyesen.
Javaslatokat, felajánlásokat szívesen fogadunk és technikai segítőkre is szükség lesz mind az előkészítés, mind pedig az eseményt követő takarítás-rendrakás idején (kb. 8-tól 13 óráig).