2019. április 7., Nagyböjt 5. vasárnapja

Április 12-én, pénteken fél 6-tól a Nagyböjt utolsó plébániai keresztútján veszünk részt, amelyre szeretettel várjuk a kedves Testvéreket! A keresztút után gyónási lehetőség lesz, valamint negyed 7-től kezdjük a templomba visszavinni az ősszel áthozott templomi kellékeket. Kérjük kedves erős férfitársaink segítségét, hogy vegyenek részt a munkában!

Ebben az évben is megrendezésre kerül a Családok keresztútja. Hasonlóan a korábbi évekhez az Oktogontól kiindulva, az Andrássy úton járjuk végig Krisztus keresztútját, mely a Hősök terén, szabadtéri szentmisével zárul. A keresztút április 13-án, szombaton, 15.00-kor indul az Oktogontól.

Április  14. vasárnaptól kezdődően a templomban lesznek az ünnepi szentmisék. Pontos menetrend a honlapon megtalálható. Első ilyen szentmise Virágvasárnap délelőtt lesz. Jézus Jeruzsálembe történő bevonulására emlékezve a délelőtti szentmisét a templom plébánia felőli oldalbejárata előtt kezdjük barkaszenteléssel, majd együtt vonulunk be a templomba. Aki csak tud, hozzon magával barkát!

A rászorulók részére folyamatosan gyűjtünk tartós élelmiszert, melyeket irodaidőben, vagy a szentmisék után lehet behozni az irodába.