2018. június 3., Krisztus Szent Teste és Vére, Úrnapja

Köszönjük szépen a hétvégén – pénteken és szombaton – a plébánia rendbetételében segédkezők munkáját!

Június 6-án, szerdán délután 6 órakor kezdődik a kicsik táborának szülői megbeszélése. Leginkább az „első-táborozókat” várjuk, de természetesen szívesen látunk mindenkit, akinek kérdése van a táborral  kapcsolatban.

Még lehet jelentkezni a nyári táborainkra. A jelentkezés a szokásos módon zajlik.
– július 2.– 7.: kicsik tábora
– július 31.– augusztus 8.: kamasztábor

Június 9-én, szombaton délután várjuk a kedves testvérek segítségét, hogy templomunkat a vasárnapi újmisére alaposan kitakarítsuk. 5 órakor kezdünk. Várunk minden segítő kezet! Gyertek, hogy méltóképpen ünnepelhessünk másnap, ezen a ritka ünnepen.

Június 9-én az Esztergomi Bazilikában szentelik áldozópappá Tóth Imrét. Az ünnepélyes szentmise 10.30-kor kezdődik.  Másnap június 10-én, vasárnap a mi templomunkban mondja első szentmiséjét. Szeretettel várunk mindenkit a 9.30-kor kezdődő primiciára. A régiek mondták: „Egy újmisés áldás olyan nagy érték, hogy megéri elkoptatni érte egy új csizmát.”

Az újmise után várunk mindenkit szeretettel agapéra a plébánián. Ehhez kérjük, hogy hozzatok süteményeket, akár sósat, vagy édeset, esetleg valamilyen innivalót! Amennyiben hoztok valamit, akkor azt kérjük, hogy a szentmise előtt adjátok le a plébánián!

Június 17-én, vasárnap lesz az idei tanév hálaadó szentmiséje, Te Deuma. Utána június 18-tól átállunk a nyári miserendre.