2018. május 27., Szentháromság vasárnapja

Június 1-jén, pénteken este 6 órától kezdődően nekiállunk a plébánia kisebbik udvarán összegyűlt lomok kipakolásához. Ehhez fiatal, erős férfiak segítségét várjuk! Kérjük, aki el tud jönni segíteni, az jelezze Mészáros Péternek!!

Június 2-án, szombaton reggel a hölgyeket várjuk, hogy az előző napi pakolás után összetakarítsunk. Reggel 8-kor kezdünk és hamar végzünk, ha sokan leszünk.

Arra hívunk Benneteket, hogy június 2-án, Úrnapja szombatján délután 5-től együtt dicsőítsük az Oltáriszentségben jelenlévő Jézust szerte a világon! Mi is csatlakoztunk a kezdeményezéshez. Szombat lévén a plébánián tartjuk a szentségimádást 5-6-ig. Ezen a napon az esti szentmise 6 órakor kezdődik. Kérünk Benneteket, hogy jelentkezzetek a Corpus Domini weboldalon, mert így tudják számolni, hogy mennyien csatlakoztak a kezdeményezéshez.

Június 3-án, vasárnap Úrnapja lesz. A templom felújítása miatt idén a szokásos úrnapi körmenet elmarad. 

Június 9-én az Esztergomi Bazilikában szentelik áldozópappá Tóth Imrét. Másnap, június 10-én, vasárnap a mi templomunkban mondja első miséjét. Szeretettel várunk mindenkit a 9.30-kor kezdődő primiciára, melynek végén megajándékoz minket újmisés áldásával. A régiek mondták: „Egy újmisés áldás olyan nagy érték, hogy megér elkoptatni érte egy új csizmát.” Az újmise után várunk agapéra a plébánián. Szívesen látunk süteményeket!

Még lehet jelentkezni a nyári táborainkra. A jelentkezés a szokásos módon zajlik.
– július 2. – 7.: kicsik tábora
– július 31. – augusztus 8.: kamasztábor