2018. április 1., Húsvétvasárnap

Április 5-én, csütörtökön életigekör lesz fél 7-es kezdéssel.

Április 6-án, pénteken 7 órai kezdettel folytatódik a Párkapcsoló Esték sorozat.
Szívemben nincs harag, bosszú nem érdekel – Konfliktusok oldása
Következő párkapcsoló esténken a konfliktusok szerkezetével, dinamikájával, mozgatórugóival foglalkozunk. Az este folyamán és megnézzük, milyen konfliktus oldási, feloldási lehetőségeink akadnak egy párkapcsolatban, milyen akasztói és segítői vannak a konfliktusoldásban az egymás közötti érzelmi kapcsolatnak.
Előadó: dr. Kőrösi Beáta pszichopedagógus, szupervizor
Az előadás ingyenes, de a helyek korlátozott száma miatt regisztrációhoz kötött. Részvételi szándékodat a csaladeve2014@gmail.com e-mail címen jelezheted a szervezőknek. Várunk szeretettel!

Április 8-án, vasárnap a szentmise után a szokásos agapé és hozod-viszed vásár lesz a plébánián. Örömmel fogadunk sütiket, finomságokat és harapnivalókat. A rászorulók részére folyamatosan gyűjtünk tartós élelmiszert, melyeket a hozod-viszed vásárra várunk.

A kicsik hittanos hétvégéje április 13. és 15. között lesz. Jelentkezés a megszokott módon zajlik.

Jövő héten elindul a templom felújítása. Ez idő alatt a templom lezárásra kerül, csupán a vasárnapi szentmisék idején lesz nyitva. Ezért csak a vasárnapi szentmisék lesznek a templomban. Az oldalsó bejárat lesz nyitva, a főkaput nem használhatjuk és a templomkert is el lesz kerítve. A hétköznapi és szombat esti szentmisék április 9-től a plébánia belső hittantermében lesznek.
Elnézést kérünk minden érintettől a munkálatok okozta kellemetlenségek miatt és kérjük imáitokat a sikeres befejezéséhez!