2018. január 28., évközi 4. vasárnap

Február 1-jén, csütörtökön életigekör lesz fél 7-es kezdéssel.

Február 2-án, pénteken Gyertyaszentelő Boldogasszony ünnepén délután fél 6-kor kezdődik a szentmise.

Február 3-án, szombaton az esti szentmise után rózsafüzért imádkozunk.

Február 4-én, vasárnap a szentmise után a szokásos hó eleji agapé és hozod-viszed vásár lesz a plébánián. Örömmel fogadunk sütiket, finomságokat és harapnivalókat. A rászorulók részére folyamatosan gyűjtünk tartós élelmiszert, melyeket a hozod-viszed vásárra várunk.

Február 5-én, hétfőn elmarad az esti szentmise.

Február 10-én, szombaton fél 7-től kezdődik a felnőttek farsangi mulatsága a Kolping család szervezésében, melyre mindenkit szeretettel hívunk és várunk! Lesz tombola, zene, társasjáték, enni-innivaló. Tálca sütit, üdítőt, társasjátékot, álarcot és jókedvet hozz magaddal!


Előre hirdetjük, hogy február 14-én, hamvazószerdán 17.30-kor kezdődik a szentmise templomunkban. Mindenkit bátorítunk a hamvazószerdai szentmisén való részvételre, akár itthon nálunk, akár egy másik templomban, ahol az időbeosztása alapján inkább el tud érni egy szentmisét. (Keresése a miserend.hu oldalon.) Kezdjük komoly elszántsággal a nagyböjtöt! További információ található honlapunkon a böjti és bűnbánati fegyelemről.

Előre hirdetjük, hogy február 18-án, a vasárnap délelőtti szentmise keretében lehetőség lesz a betegek szentsége felvételére. A szentség adta kegyelemről, felvételének lehetőségéről és idejéről itt található bővebb útmutatás. A szentségre jelentkezni a misék után a sekrestyében, irodaidőben pedig a plébánia irodájában lehet.

Szintén előre hirdetjük, hogy a kamaszok hittanos hétvégéje február 23. és 25. között lesz (jelentkezés, információk Marcinál).