2017. november 26., Krisztus Király vasárnapja

Adventi hétköznapok lelkigyakorlatát szervezünk, melyre szeretettel várunk Benneteket. Ha az adventben időt szeretnél szánni az Istennel való találkozásra, ha Isten jelenlétét akarod keresni a mindennapokban, ha csoporttal való közös úton levés megerősítő erejét szeretnéd megtapasztalni, akkor pont Neked való ez a lelkigyakorlat. Érdeklődni Csimáné Dömök Andreánál lehet.  November 29-én, szerdán 5 órakor kezdődik az első találkozó.

December 1-jén, 7 órai kezdettel folytatódik a Párkapcsoló Esték sorozat.
Önbizalom, Önértékelés, Önbecsülés – párkapcsolat előtt & alatt
Az este folyamán megnézzük: Mit jelent az önbizalom, önértékelés, önbecsülés? Hogyan működnek, hatnak? Mivel jár hiányuk? Hogyan erősíthetjük ezt a három minőséget magunkban? Mit tehetünk, hogy kiegyensúlyozottabban, meghittebben élhessünk önmagunkkal és (leendő) Párunkkal?
Előadó: Szepesvári Orsolya 
A részvétel ingyenes, de a helyek korlátozott száma miatt regisztrációhoz kötött. Jelentkezési szándékodat kérjük jelezd a csaladeve2014@gmail.com e-mail címen.

December 2-án, szombaton délután 4-kor kezdődik az adventi koszorúkötés a plébánia külső hittantermében. Szeretettel várunk mindenkit: családokat, gyerekeket, régebb óta gyerekeket, hogy együtt készíthessük el az adventi koszorúkat. Kérünk titeket, hogy alapanyagot (koszorút, 3 lila és 1 rózsaszínű gyertyát, díszítő kellékeket) hozzatok magatokkal. Ragasztópisztoly, olló biztosan lesz, s majd csereberélünk. Közös gyertyagyújtás fél 6-tól a templomban.

December 3-án, vasárnap a szentmise után a szokásos hó eleji agapé és hozod-viszed vásár lesz a plébánián. Örömmel fogadunk sütiket, finomságokat és harapnivalókat. A rászorulók részére folyamatosan gyűjtünk tartós élelmiszert, melyeket a hozod-viszed vásárra várunk.

Az agapéval egy időben tartjuk az első PÁSZTORJÁTÉK próbát. A pásztorjátékra Welker Katánál lehet jelentkezni személyesen vagy emailben (welkerkata@gmail.com)!

Az adventi hétköznapokon (december 4-től december 23-ig), hétfőtől szombatig reggel 6 órakor lesz szentmise a templomban. A hajnali misék utáni közös reggelikre várjuk a hozatali és a szolgálati felajánlásokat! A szokásos táblázatba (kenyér, rávalók, takarítás stb.) a vasárnap délelőtti szentmiséken Angyal Zsuzsánál, illetve a reggeliken lehet feliratkozni. „Az Úr megadja kegyelmét, és földünk megtermi gyümölcsét.”


Előre hirdetjük, hogy december 16-án, szombaton délelőtt takarítjuk a templomot.