2017. május 21., Húsvét 6. vasárnapja

Május 26-án 7 órakor kezdődik a nyári szünet előtti utolsó „évadzáró” Párkapcsoló esténk, melyen a párkapcsolat működtetésének főbb alapreceptjeit tekintjük át.
Mitől működik a párkapcsolat? – A hosszútávú szerelem hozzávalói
Mit mondanak a pszichológiai kutatások, miben tudnak segíteni bennünket a páros boldogság „elkészítésében”? Megnézzük azt is, mivel tudjuk nagy sikerrel elrontani a párkapcsolatunkat, vagy ha már elindultunk a lefelé vezető úton, onnan hogyan jöjjünk vissza…
Előadó: Dr. Kőrösi Beáta, pszichopedagógus, mediátor, szupervizor. A részvétel ingyenes, de a helyek korlátozott száma miatt regisztrációhoz kötött. Részvételi szándékodat kérjük jelezd a csaladeve2014@gmail.com e-mail címen!

Június 2 és 4. között, Pilismaróton lesz a kicsik hétvégéje. A kiküldött emailes lehetőségen túl papíralapon is lehet jelentkezni a hittanórákon és a vasárnapi szentmisék után!

Előre hirdetjük, hogy a gyerekek hittanóráit május végéig tartjuk meg. Júniustól nálunk beköszönt a NYÁR.

A nyári táboridőpontjaink:
– július 3–8. (hétfő–szombat), Szokolya: kicsik hittantábora
– augusztus 8–15. (kedd–kedd), Jósvafő: kamasztábor

A Kolping Család 2017. október 13–15. közöttre Felvidéki Kiskörút címmel kirándulást szervez, amelyre május 28-ig lehet jelentkezni 10 ezer Ft előleg befizetésével Erdő Franciskánál vagy Gérecz Gabinál. Részletek itt: http://szentferencplebania.hu/kolping/