2017. május 14., Húsvét 5. vasárnapja

Május 18-án, csütörtökön 6 órai kezdéssel a Budapesti Énekes Iskola koncertegyüttesének és Albertfalvi Tagozatának koncertje lesz templomunkban. Művészeti vezető: Bubnó Tamás, Mezei János, Csonka Szabina Babett. A műsoron Henry Purcell művei szerepelnek.  Mindenkit szeretettel várunk, a belépés díjtalan.

Május 18-án, csütörtökön életigekör lesz a koncert után, kb. 7 órai kezdéssel.

Május 20-án, szombaton az esti szentmise után a Kolping család szervezésében Prof. Szuromi Szabolcs, a Pázmány Péter Katolikus Egyetem rektora tart előadást életútjáról. Mindenkit szeretettel hívunk és várunk! Tálca sütit, vagy üdítőt és jókedvet hozz magaddal!

Közeleg az adóbevallások határideje, ezért kérjük a kedves Testvéreket, ne feledkezzenek el Egyházunkról — akkor is érdemes rendelkezni az adó 1%-áról, mert az állam nem a tényleges összegek, hanem a rendelkezők száma szerint oszt támogatás: johelyrekerul.hu
Egész évben várjuk az egyházközségi hozzájárulásokat, amelyből a plébániát és a templomot tartjuk fönn. Bővebb információ (miért, hogyan):
http://szentferencplebania.hu/iroda/
http://szentferencplebania.hu/az-egyhazkozsegi-hozzajarulas/
http://szentferencplebania.hu/a-plebaniat-sajat-hivei-tartjak-fonn/

Hamarosan lehet jelentkezni a kicsik hétvégéjére, melyet június 2-4. péntek–vasárnap, Pünkösdkor, tartunk meg. Helyszíne Pilismarót.


Előre hirdetjük, hogy a gyerekek hittanóráit május végéig tartjuk meg. Júniustól nálunk beköszönt a NYÁR.

Előre hirdetjük, hogy május 26-án lesz a nyári szünet előtti utolsó „évadzáró” Párkapcsoló esténk, melyen a párkapcsolat működtetésének főbb alapreceptjeit tekintjük át.
Mitől működik a párkapcsolat? – A hosszútávú szerelem hozzávalói
Mit mondanak a pszichológiai kutatások, miben tudnak segíteni bennünket a páros boldogság „elkészítésében”? Megnézzük azt is, mivel tudjuk nagy sikerrel elrontani a párkapcsolatunkat, vagy ha már elindultunk a lefelé vezető úton, onnan hogyan jöjjünk vissza…
Előadó: Dr. Kőrösi Beáta, pszichopedagógus, mediátor, szupervizor. A részvétel ingyenes, de a helyek korlátozott száma miatt regisztrációhoz kötött. Részvételi szándékodat kérjük jelezd a csaladeve2014@gmail.com e-mail címen!

A nyári táboridőpontjaink:
– július 3–8. (hétfő–szombat), Szokolya: kicsik hittantábora
– augusztus 8–15. (kedd–kedd), Jósvafő: kamasztábor