2017. március 12., Nagyböjt 2. vasárnap

Március 15-én, szerdán elmaradnak a hittanórák.

Március 17-én, pénteken 10 órától kb. 11.30-ig baba-mama klub lesz.

Március 18-án, szombaton 17 órai kezdéssel Schmidt Egon ornitológus, Kossuth-díjas író tart előadást a Kolping Család meghívására. Mindenkit szeretettel várunk!

Március 19-én, vasárnap a délelőtti szentmisében az édesapák részesülnek áldásban Szent József ünnepnapján.


Előre hirdetjük, hogy a következő Párkapcsoló Este március 31-én, pénteken 7 órakor kezdődik. A következő alkalommal a családi szerepek, a családi életszakaszok párkapcsolatra tett hatásait vizsgáljuk.
Párként működni a családban – Párkapcsolati dinamika 2.
Hogyan teszi próbára az egyéni és családi szerep, sztereotípia, életszakasz a párként való működésünket? Hogy tudunk időről időre visszatérni a párkapcsolati szerepünkbe? Hogyan maradunk Nők és Férfiak, nemcsak Apák és Anyák?  Előadó: Dr. Kőrösi Beáta, pszichopedagógus, mediátor, szupervizor. A részvétel ingyenes, de regisztrációhoz kötött. Kérjük részvételi szándékodat jelezd a csaladeve2014@gmail.com vagy a parkapcsolo@gmail.com e-mail címen.

Előre hirdetjük, hogy április 2-án, a vasárnap délelőtti szentmise keretében lehetőség lesz a betegek szentsége felvételére. A szentség adta kegyelemről, felvételének lehetőségéről és idejéről itt található bővebb útmutatás.

A tavaszi és nyári táboridőpontjaink:
– március 31–április 2. (péntek–vasárnap), Borsosberény: kamasz hétvége
– június 2–4. (péntek–vasárnap, Pünkösdkor), Pilismarót: kicsik hétvégéje
– július 3–8. (hétfő–szombat), Szokolya: kicsik hittantábora
– augusztus 8–15. (kedd–kedd), Jósvafő: kamasztábor